„Все още трябва да работим върху отношенията“, заявява тя

Хейли Бийбър сподели за негативните ефекти от редовното вземане на противозачатъчни, съобщава „Пийпъл“. Съпругата на Джъстин Бийбър каза пред репортери, че от две години използва хормонална контрацепция. В резултат на това 23-годишният модел получила сериозни кожни проблеми. „Получих скок на хормоните“, обясни Хейли. Сега тя вярва, че много си е навредила, като е взимала противозачатъчни.

Джъстин Бийбър се бори с две диагнози

Хейли отбеляза, че вече е обсъдила със съпруга си въпроса за зачеването на деца. Но на този етап от живота си тя все още не смята себе си готова за майчинство. Освен това смята, че брачната атмосфера не й подхожда: „Все още трябва да работим върху отношенията“, каза Хейли.

Младото семейство Бийбър сподели снимки от сватбата си (СНИМКИ)

Напоследък Хейли се опитва да влезе в добра форма, като посещава фитнеса няколко пъти седмично. Там тя вдига тежести, а също се занимава с пилатес. Що се отнася до храненето, за него се грижи собственият готвач на семейство Бийбър. Независимо от това, Хейли периодично застава сама зад печката. „Харесва ми, защото много обичам да готвя”, споделя тя.

Джъстин Бийбър обръсна мустаците си (СНИМКА)

Изповедта на Джъстин Бийбър: За наркотиците, лудориите и тежестта на славата (СНИМКА)