Живко Константинов разказва директно от премиерата на голям екран в столично кино

Започва девети сезон на най-успешния български сериал „Откраднат сезон: Системата”. Новият сезон ще започне с протести на медици и с насилие над лекар. Фрагменти от действителността пренесени на снимачната площадка. Минути преди телевизионната премиера от 20.00 ч. по NOVA нашият репортер Живко Константинов е в столично кино, за да ни разкаже повече.

„Откраднат живот: Системата“ с въздействащо начало тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

По традиция винаги преди телевизионната премиера фенове, актьорския състав и целия екип на сериала „Откраднат живот” се събират пред големия екран, за да гледат специален двоен епизод. Прожекции ще има в цялата страна – в София, в Пловдив, в Бургас и в Русе. А повече подробности какво да очакваме от деветия сезон, ще разкаже продуцентът Евтим Милошев.

Д-р Тасев с ново лице в „Откраднат живот: Системата“

„Благодаря на зрителите за обичта и признанието за девети път. Системата от последните няколко денонощия пак ни напомни за нея. Съжалявам, че но го кръстихме коронавирус. Но системата е средата, която ни заобикаля. И в здравен смисъл, и в социален”,  разказа продуцентът Евтим Милошев.

Още за премиерата на двойния епизод на „Откраднат живот: Системата“ във видеото.

Не пропускайте старта на „Откраднат живот: Системата“ тази вечер от 20.00ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.