В дарението са участвали всички прокурори и служители

Апелативната прокуратура във Варна организира дарителска акция в полза на Университетската многопрофилна болница за активно лечение „Света Марина“ в града. С лични средства в дарението са участвали всички прокурори и служители. Набраната сума от 1 350 лева е била преведена по сметката на лечебното заведение.

Стартираха DMS кампания в подкрепа на медиците, борещи се с COVID-19

Решението да бъде подкрепена Университетската болница „Света Марина“ е било взето единодушно от колектива на Апелативната прокуратура във Варна с аргумента, че лечебното заведение е единствената болница в Североизточна България, в която е създадена вирусологична лаборатория за изследване на пациенти за коронавирус, а инфекциозната клиника е единствената във Варненска област, която лекува и проследява пациенти с доказани положителни проби за COVID-19, съобщават от прокуратурата в града. 

Главният прокурор дари 10 000 лева в помощ на "Пирогов"

От Апелативната прокуратура във Варна посочват, че колективът вярва в професионализма и мотивираността на висококвалифицираните медици от здравното заведение да се справи с предизвикателството, каквото е коронавирусът. Те изразяват увереността си, че лекарите и целия медицински персонал от първата линия на невидимия фронт за борба с болестта ще бъде на висотата, отговорността и всеотдайността на професията, както винаги досега.   

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП