Съставени са 23 акта

Морската градина на Варна опустя след глоби по 5000 лева, предаде Булфото.Единици се срещат, и то преминаващи или с кучета.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

След множество снимки в последните дни в социалните мрежи на хора, нарушаващи забраната за посещение на паркове и градини, служители  на "Общинска полиция" са глобили 23-ма нарушители в Морската градина на Варна в края на седмицата.

Нови 6 досъдебни производства за нарушена карантина във Варненско

Съставени са 23 акта за нарушение на мерките за ограничаване разпространението на коронавирус. На нарушителите са съставени актове за нарушение по чл. 63, ал. 1 вр. ал. 7 от Закона за здравето. Санкцията, която се предвижда за това, е в размер на 5000 лв.

338 са регистрираните случаи на COVID-19 в България

От полицията съобщиха, че стотици граждани са били предупредени и повечето от тях са напуснали парка. Една малка част от тях обаче е отказала да напусне Морската градина, за което са им съставени актове.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП