Актьорът развълнува жури и зрителите с романтика и автентично присъствие

Ленард Коен изпрати на първо място в класацията на „Като две капки вода“ Димитър Маринов, осигурявайки му победа за изминалата вечер. Романтичното настроение на изпълнението беше допълнено от сватбените снимки на десетки български семейства, които присъстваха виртуално в залата. Желаещите да бъдат част от виртуалната публика на уникалното шоу за преобразявания могат да се регистрират в  специално създадена платформа.

Седми лайв "Като две капки вода" ТУК

Хитови парчета и талант завладяха сцената за поредна вечер, предлагайки изненади и изключително настроение. „Образът на Тина Търнър в тази песен е като тигър, заторен в клетка. Емоцията се усеща в трепването на устните, в погледа, но няма никакви излишни движения“, разказа Маги Джанаварова, която наелектризира журито с емблематичното парче „Hero“. Малко по-късно Луна се преобрази в звездата на италианското диско – Сабрина, а Анди пристигна с провокация и танци на сцената като Lmfao. R&B ритъм прозвуча с Drake, в чиито обувки влезе Фики с готовност за нов стил и предизвикателства. След изпълнението на Лили Иванова DARA беше изненадана от своя колега Стефан Илчев, който направи една от своите автентични имитации на примата. За няколко минути Тото се включи в момчешката банда на всички времена - Backstreet Boys. В образа на AJ изпълнителят и балета Funky Monkeys пренесоха публиката в изоставения замък от култовото парче Everybody.

 „С тази песен Фреди Меркюри предава щафетата нататък. Това е една легенда, а песента е непреходна. Искам да благодаря на всички артисти, които държат духа си бодър“, сподели развълнувано Galia, минути преди „Show must go on“ да огласи залата.  С помощта на холограма JJ се преобрази в красивия дует на Luther и Марая Кери, обирайки овациите на журито и своите колеги. 

Фики с истински рок и поредна победа в „Като две капки вода“

Следващата седмица Луна ще бъде Despina Vandi, а Тото ще имитира кралицата на българската поп музика Мария Илиева. Galia обеща да остави всички задръжки за образа на Фърги, а Анди ще опита тембъра на Луис Армстронг. Фики ще премине отново в женски образ като Ейми Уайнхаус, а  Dara ще бъде Росалия.  Маги Джанаварова ще потърси мрачното настроение на Мерилин Менсън, а JJ ще извиси глас като Мария Калас. Победителят за вечерта – Димитър Маринов, ще направи стъпка към неповторимата Лайза Минели и един от нейните вечни хитове.

Следете Facebook страницата на предаването, Официалния Instagram на предаването и сайта за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.