Как се прави концерт по време на коронавирус?

"Инициативата "Живот вкъщи" е в подкрепа на артистите, които не са заети в момента. Концертът ще бъде излъчен във Facebook. Той ще бъде безплатен, но всеки може да закупи билет на символична цена в нашата платформа". Това заяви в ефира на "Здравей, България" създателят на мобилната платформа URBO Андрей Лилов. Един от изпълнителите, които ще зарадват феновете си с концерт, е Дара Екимова.

"За теб": Новата песен на Дара Екимова (ВИДЕО)

"Важно е сега всички да бъдем отговорни, за да може нещата да се оправят по-бързо. Концертът ми ще бъде излъчен в моята Facebook страница на 16 април от 21:00 ч. Ще чуете авторски парчета, световни хитове, кавъри на "Сленг" и различни аранжименти", сподели Дара.

Дара участва и в най-новия проект на 7Talents – сериалът „Аз съм Изи“, който стартира утре във Vbox7.com и ще предложи история за приятелства, любов, предателства и отмъщение.

Целия разговор гледайте във видеото.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП