Тя разкри, че скоро ще пусне нова песен

„Очаквах отлагането на представянето ми в "Евровизия", защото гледах накъде отиват нещата. Първоначално го приех добре, но след няколко дни ми стана много тъжно. Точно заради залаганията на букмейкърите и очакванията на хората, както и тази надежда, че наистина може да имаме голям успех“. Това каза в предаването „Плюс-Минус. Коментарът след новините“ певицата Виктория Георгиева, която щеше да представя България на тазгодишния песенен конкурс.

ЗАЯВКА ЗА ВЪРХА: Вики Георгиева за българската песен на "Евровизия" (ВИДЕО)

Той бе отменен заради пандемията от COVID-19. Георгиева ще има възможност да представи страната ни в следващото издание на конкурса.  „Сега имам една година, в която мога да направя нещо още по-добро. Работя по първия ми албум. Радвам се, че ще имам втори шанс“, сподели още тя.

Певицата разкри, че скоро ще пусне нова песен.

Представиха българската песен за „Евровизия” (ВИДЕО)

 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП