Той е вдъхновен от песента на Кайли Миноуг от 2001 г. „Your Disco Needs You"

Роби Уилямс пуска нов албум, носещ духа на диското. Той е вдъхновен от песента на Кайли Миноуг от 2001 г. „Your Disco Needs You", в написването на което е участвал и самият той.

Изпълнителят на „Angels" разкри, че е решил да изостави за известно време парти звученето от предишния си албум „The Heavy Entertainment Show" от 2016 г. и миналогодишния празничен „The Christmas Present", съобщават Контактмюзик и БГНЕС.

Роби Уилямс стана баща за четвърти път (СНИМКА)

Освен купонджийски парчета, изпълнителят е включил и песен, в която разказва за своята история с Айда Фийлд, от която той има четири деца и която е спасила живота му в битката със зависимостта от наркотици.

Междувременно австралийската поп кралица Кайли Миноуг наскоро пък разкри, че тя и Роби готвят дует. Двамата се сдружиха покрай мега-хита „Kids" през 2000 г., който стана част от седмия й студиен албум „Light Years".

Роби Уилямс "избяга" от Twitter заради коментари за теглото му

Авторката на „Spinning Around“ разкри още, че те са написали песен по време на подготвянето на Роби на „The Heavy Entertainment Show“, която може да бъде пусната по думите й „в бъдеще“.

Роби Уилямс: Моногамията е най-голямото постижение

Роби Уилямс стана баща за трети път (СНИМКИ)

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.