Те ще разговарят, ще забавляват и ще преподават уроци в подкрепа на хората

Джулия Робъртс, Джордж У. Буш, Опра Уинфри, Ева Лонгория и Аланис Морисет са сред участниците в „Призив за обединение“ - 24-часов глобален лайвстрийм в подкрепа на хората във времената на пандемията от коронавирус. Други звезди, които ще бъдат част от събитието, са Дженифър Гарнър, Куинси Джоунс, Манди Мур, Наоми Кембъл, Мартин Шийн и др.

 

 

Събитието започна в 03.00 ч. българско време в нощта на петък срещу събота и може да се гледа чрез стрийм във Facebook, YouTube, Twitter, Twitch и LinkedIn, както и на уебсайта Unite.us.

 

Очаква се в „Призив за обединение“ да вземат участие над 200 звезди и световни и обществени лидери. Те ще проведат разговори, ще забавляват и ще преподадат уроци, информира БГНЕС.

САМО ПО NOVA: Над 100 мегазвезди пяха в „Един свят: Заедно вкъщи” и събраха $128 милиона (ВИДЕО)

24-часовото глобално събитие на живо приканва хората от цял свят да проявят хуманност. "Ние ще покажем солидарност с тези, които изпитват болка, страх, самота и мъка - и ще предложим надежда и подкрепа, докато заедно изграждаме новото бъдеще“, казват организаторите.

 

 

 

По време на лайвстрийма световни лидери се присъединяват към граждани по света в споделяне на практики, молитви, песни, размисли и други пърформанси.

Зрителите също могат да правят дарения - доброволна помощ или финансова подкрепа, за усилията в борбата с коронавируса.

Музиканти свирят за лекари и пациенти в изолация (ВИДЕО)

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!