Полюсни емоции разтърсват живота на лекарите в „Св. Анастасия“

Тази седмица коронавирусът за първи път ще влезе и в „Св. Анастасия“. Пандемията, която промени света през последните месеци, ще бъде сред актуалните теми, които ще провокират лекарите в предстоящите епизоди на хитовия сериал. Преди първите сигнали за вируса обаче на преден план ще излязат някои от най-сериозните противоречия от личен характер. Достигайки лимита на своите възможности, доктор Ковачев ще вземе радикално решение за връзката си с доктор Огнянова. Дали двамата ще преоценят отношенията си по време на трудното изпитание, зрителите ще научат в предстоящите епизоди по NOVA.

Любовни триъгълници в „Св. Анастасия“

В търсене на реванш доцент Мазов ще осигури на доктор Хинова неочакван трамплин в кариерата. Възможно ли е любовта да ни спаси от страховете? Може ли някой да ни помогне да открием себе си? Пред тези въпроси ще се изправи доктор Чилингирова, разкъсвана между самонараняването, скритите белези и любовта й към доктор Тасев. Дилемата ще предизвика полюсни емоции и в живота на доктор Петмезов, който на свой ред ще трябва да погледне истината и да разбере кой всъщност е любимият му човек.

Хинова и Мазов – отново неописуеми в поредната комична ситуация

Битка на професионалния фронт ще изправи един срещу друг професор Цонев и доктор Кръстева. Дали житейският опит и мъдростта ще надделеят? Кои двойки в болницата ще си подадат ръка и как ще се справят лекарите с първите признаци на Коронавирус? – зрителите ще разберат в новите епизоди на „Откраднат живот: Системата“ от вторник до четвъртък, в 20:00ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.