Кой ще стане победител в третия сезон на кулинарното риалити? – тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

Тази вечер от 21:00 часа зрителите на NOVA ще видят как вирутозните готвачи Реджеп и Атанас ще влязат в последната епична битка на големите финалисти в третия сезон на Hell’s Kitchen България. „Италианското острие“ ще се изправи срещу „доброто момче“ в решаващия професионален сблъсък на най-оспорваното кулинарно риалити в българския ефир, но само един ще бъде победител.

19 кандидати за голямата награда прекрачиха прага на Hell’s Kitchen България преди три месеца, преминаха през впечатляващи кулинарни изпитания, за да останат само двамата най-добри, превърнали се в главните герои на третия сезон на Кухнята на Ада.

Цветомир зае почетното трето място в Hell’s Kitchen България

Реджеп Бадев е на 30 години от гр. Сърница, от пет годишен живее в Италия, а зад гърба си има италианската кулинарна академия Грималди. Той влезе в Hell’s Kitchen България със стил и самочувствие. От самия старт на риалитито се обяви за най-добрия готвач в Кухнята на Ада и още от началото на сезона даде заявка да стигне до финала. Той успя да защити това твърдение и с реализираните си близо 20 индивидуални и отборни победи в състезанието. Реджи демонстрира невероятен хъс за победа, трудно преживяваше провалите, но показа, че високото му самочувствие не е без покритие, сътворявайки истински кулинарни шедьоври.

Галя: Много израснах и научих в Hell’s Kitchen България

Атанас Балкански е на 26 години от гр. Пловдив. Потомствен кулинар, той влезе в шоуто като резерва, но бързо завоюва мястото си на майстор-готвач, който не бива да се подценява. Именно „доброто момче“ първо спечели своята черна куртка, демонстрира енциклопедични кулинарни знания, прецизност и завидни умения в кухнята. Не една негова чиния впечатли шеф Виктор Ангелов. Но това, което дълго време не успя да покаже са така важните лидерски качества. В края на състезанието Атанас демонстрира, че е успял да надскочи себе си и се наложи като авторитет сред останалите.

Кой от двамата ще грабне голямата награда от 100 хиляди лева и ще получи титлата „най-добър професионален готвач в Hell’s Kitchen България 2020 г.“ ще разберем след броени часове.

Недялка от Hell’s Kitchen България: Изолацията и напрежението ми изиграха лоша шега

Последният, който напусна Hell’s Kitchen България, само на крачка от финала, беше „франсето“ Цветомир. „Цецо, ти си огромен талант и истинско откритие. Обръщаш внимание на детайлите, имаш златни ръце, можеш да превърнеш и най-простата рецепта в класика. Но си твърде самовглъбен и се поддаваш на паниката“ – с тези думи шеф Виктор Ангелов се раздели с шеф Тодоров. След напускането си Цецо сподели, че за да бъде победител в състазанието не му е достигнала увереност, а най-голямото изпитание за него в Кухнята на Ада е било превъзмогването на егото.

Шеф Ангелов: На финала на Hell’s Kitchen България ще има много емоции и обрати

Тази вечер в последния епизод от третия сезон на Hell’s Kitchen България зрителите на NOVA ще видят как финалистите Реджеп и Атанас ще се изправят един срещу друг в яростен кулинарен дуел, а след това ще подготвят и първите си авторски менюта. Битката ще бъде епична, а ресторантът на Hell’s Kitchen България ще посрещне предизвикателството на двете кухни, чиито шеф готвачи ще се изправят в челен сблъсък за надмощие. Какви предивикателства им е приготвил шеф Виктор Ангелов ще узнаем скоро, но със сигурност задачата им ще е тежка. Ще наблюдаваме равнойстойни майстори, които ще демонстрират огромно желание за победа, хъс, непримиримост, талант и въображение в кухнята. Съревнованието ще бъде яростно, а победата дългоочаквана.

Какво още ни очаква във финалния епизод на Hell’s Kitchen от 21:00 часа по NOVA можете да разберете и от самия шеф Ангелов в интервюто му за „Здравей, България“ тук.

Кой ще спечели голямата награда -  Атанас или Реджеп  - ще стане ясно тази вечер от 21:00 по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официалния Instagram.