Системата подлага на изпитание лекарите по време на финала на девети сезон – тази вечер от 20:00ч. по NOVA

Феновете на хитовия български медицински сериал ще имат възможност да видят десети сезон с любимите си герои, нови истории и медицински казуси.Голямата новина беше съобщена от продуцента Евтим Милошев и главния сценарист Христина Апостолова, които гостуваха в „Здравей, България“. „Никога не сме предполагали, че „Откраднат живот“ ще има такава тежест като аудио-визуален продукт пред обществото“, сподели вълнението си продуцентът, броени часове преди финала на „Откраднат живот: Системата“. Двамата разкриха някои от големите предизвикателства при заснемането на девети сезон, сред които необходимостта екипът на остане в работен режим „на първа линия“, както и пренаписването на епизодите с влизането на Covid-19 в „Св. Анастасия“.

Д-р Тасев се изправя срещу Фотев във финалния епизод на „Откраднат живот: Системата“

„Беше неизбежно да включим тази тема – най-важното беше да видим как този невидим враг се отразява върху живота на хората“, допълни Христина Апостолова. По време на финала на „Откраднат живот: Системата“ тази вечер от 20.00ч. по NOVA, зрителите ще преживеят напрегнати обрати и комични моменти с познатите герои. Завръщането на Фотев ще разкрие неподозирани задкулисни игри, които ще изправят доктор Тасев пред най-трудното решение в професионалния му път. Специален гост във финалния епизод ще бъде Димитър Рачков, който ще се завърне в ролята на бащата на Коко, внасяйки хумористична нотка в сериозните теми.

Здрава Каменова: На финала на „Откраднат живот” предстои обрат за моята героиня

Дали страхът ще превземе „Св. Анастасия“ или екипът ще се справи по-най-добрия начин с критичната ситуация? Какво сме способни да жертваме в името на лекарската етика и професионализъм? – феновете ще научат по време на финала на сезона тази вечер от 20.00ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.