Вижте какво разказа той пред Мариян Станков – Мон Дьо

В третия епизод на новата си рубрика Мариян Станков – Мон Дьо приготви баница с български трюфел за Орлин Павлов.

Мариян Станков – Мон Дьо се завръща с авторска рубрика в „Събуди се“ - „Вкусът на историите“. За нея популярният журналист разказа, че готвенето и кулинарията са само "добавената стойност" към интервютата, които провежда. В рубриката зрителите ще могат да видят рецепти от детството, но с модерен привкус.

"ВКУСЪТ НА ИСТОРИИТЕ": Биляна Йотовска - като гореща вода за шоколад

Орлин Павлов сподели, че никога досега не е правил баница, но пък много пъти е гледал как се приготвя. "В "Черешката на тортата" жена ми много ми помогна, иначе нямаше как да се справя с всичко. Мога да се справям и сам в кухнята, но когато много се напъна и се концентрирам, но така пък изпускам много детайли. В миенето на чинии съм по-добър", призна певецът.

Мариян Станков – Мон Дьо се завръща с авторска рубрика в „Събуди се“

Павлов разказа и за предизвикателствата и победите в живота си. 

"Победата на всеки може да е малка и да не е шумна. У нас може би малко трудно се приемат хората, които и пеят, и са актьори, и снимат филми. Чувал съм коментари за себе си от сорта на: "Ти сега какво правиш? Пееш ли, танцуваш ли?". Това според мен е тесногръдо. Напротив, за мен е бонус, ако един човек може да прави няколко неща", коментира Павлов.

Целия разговор с него гледайте във видеото.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.