Гледайте „Лалета през пролетта” от 12.30 ч. и „Изкуството на любовта“ от 14.10 ч.

Животът е това, което се случва, докато кроим планове. Тази максима потвърждават и многобройните забавни обрати във филмите в неделния следобед по NOVA. 

Вълнуващите емоции започват от 12.30 ч. със звездата от сериала „Добрият доктор” Фиона Гюбелман в романтичната комедия „Лалета през пролетта”. Фиона влиза в ролята на Poyз - известна интериорна дизайнерка, която работи за богати клиенти. Плановете й обаче се променят, когато разбира, чe бaщa ѝ Фpaнĸ cи e cчyпил ĸpaĸа. Това налага да се върне у дома и да помогне в ceмeйния бизнec с цветя. Когато се прибира, тя ненадейно среща млад мъж, който се оказва местен търговец на цветя. Докато Роуз се грижи за болния си баща и се опитва да осигури финансовата стабилност на компанията, любовта ненадейно навлиза в живота й.

Следва романтичната лента „Изкуството на любовта“ от 14.10 ч. В нея Харпър Хигинс е решена да стане щатен служител в Бостънския колеж по изкуствата и разчита да постигне това като стане куратор в художествената галерия на университета. Но когато губи своя водещ художник, в последния момент е принудена да наеме обикновен човек, който изкарва парите си като разхожда кучета. Харпър дори не предполага обаче, че той е и изключително добър художник, който до този момент е криел невероятния си талант.

Не пропускайте да станете част от историите на „Лалета през пролетта” от 12.30 ч. и „Изкуството на любовта“ от 14.10 ч.