Гледайте филмите „Козметичката и звяра“ от 13.00 ч. и „Пак ли ти?“ от 15.00 ч.

Щуро забавление предстои за всички пред екрана с едни от любимите звезди на Холивуд. Този следобед първият филм по NOVA е комедията „Козметичката и звяра“ с участието на звездата от култовия сериал от 90-те "Гувернантката" - Фран Дрешър.

От 13.00 ч. представител на източноевропейски диктатор погрешка взема американската козметичка Джой Милър (Фран) за академичен преподавател, кани я в страната си и й предлага да стане учителка на децата на диктатора. Докато е там, тя се опитва да внедри западната култура в цялата държава и се влюбва в диктатора и децата му. В същото време те го мразят, особено дъщерята, която е хлътнала по дисидент, хвърлен в затвора. Ще устои ли в крайна сметка диктаторът на чара на Джой?

Забавлението продължава с цяла плеяда известни актьорски имена от 15.00 ч. Кристен Бел, Джейми Лий Къртис, Сигорни Уийвър, Бети Уайт, Одет Юстман и Патрик Дъфи са главни действащи лица в романтичната комедия на режисьора Анди Фикман – „Пак ли ти?“

Лентата ще срещне зрителите с успешния PR Марни (Кристен Бел), която се прибира у дома за сватбата на своя брат. Тя разбира, че годеницата му е не коя да е, а бивша мажоретка от нейното училище. Проблемът е, че бъдещата съпруга е тормозила Марни непрекъснато. 

Тя се опитва да сподели за общото им минало, но не получава особено разбиране, докато майка й Гейл (Джейми Лий Къртис) не среща Рамона (Сигорни Уивър). За да е пълно забавлението, двете също на млади години са имали търкания помежду си и сега е дошъл моментът да се изправят една срещу друга.

Не пропускайте да се посмеете с „Козметичката и звяра“ от 13.00 ч. и „Пак ли ти?“ от 15.00 ч. – гледайте по NOVA