Лентите, за които може да гласувате в кампанията, са на сайта на https://greatmonday.bg

Адреналин и магични моменти очакват зрителите на KINO NOVA в седмата седмица на емблематичната кампания „Великият понеделник“. Надпреварата този път включва приключенския екшън „22-ра миля“ и вдъхновения от анимационния филм на Дисни „Фантазия“ – „Чиракът на магьосника“. Двете ленти ще се конкурират за любовта на киноманите, а фаворитът ще бъде излъчен в понеделник от 21:00 ч. по KINO NOVA. Изборът може да бъде направен на специалния сайт: https://greatmonday.bg

Специалният агент на ЦРУ Джеймс Силва ще се впусне в опасна битка с „големите на деня“, но по пътя си ще се сблъска с много препятствия в първото предложение за седмицата във „Великият понеделник“. С помощта на секретното подразделение "Призраци", верният на себе си Джеймс започва да прави всичко по силите си да изведе от Индонезия полицай, притежаващ доказателства за корупция във висшите политически кръгове. Мисията на агента се оказва по-трудна от очакваното – предотвратяване на атака срещу САЩ. За да се измъкнат и стигнат до спасителния самолет, Джеймс и неговите командоси разполагат с 90 минути, за да изминат разстоянието от 22 смъртоносно опасни мили.

„Красавицата и Звяра“ е победител в шестата седмица на „Великият понеделник“ по NOVA

Вторият претендент е приключенското фентъзи „Чиракът на магьосника“, в което Никълъс Кейдж влиза в ролята на магьосник, чиято задача е да брани Ню Йорк от своя враг – Максим Хорват. За да се справи с атаките на Хорват обаче, закрилникът на Голямата ябълка Балтазар Блейк е принуден да си наеме помощник. След срещата му със студента по физика Дейв Стетлър, магьосникът е убеден, че младото момче притежава качествата, които той търси, но на пръв поглед обикновеното хлапе не е ентусиазирано от амбициозната идея. Младежът предпочита нормалния си живот и рискът му се струва неразумен. Въпреки това Дейв решава да поеме по несигурния и предизвикателен път на спасението на мегаполиса.

Любителите на седмото изкуство могат да гласуват на сайта https://greatmonday.bg, както и през Facebook страницата на канала. Всяка седмица двама от участвалите в гласуването ще спечелят брандирана тениска, а в края на кампанията двама от феновете, гласували всяка седмица, ще се сдобият и с голямата награда – проектор, с който могат да вземат киното навсякъде със себе си.

„Зад борда“ е победител в петата седмица на „Великият понеделник” по KINО NOVA

"Великият понеделник" дава възможност на зрителите да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на феновете, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията "Медийна реклама"

Следете "Великият понеделник" в ефира на KINO NOVA и на Facebook страницата на KINO NOVA.