Не пропускайте епизода на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Шестата по красота в света Жени Калканджиева има честта да закрие седмичния кулинарен маратон в “Черешката на тортата” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Кралицата на красотата ще подготви една запомняща се вечер, изпълнена с домашен уют за своите гости – певицата Джина Стоева, модела Мартина Петрова, футболиста Славчо Тошев и сценариста Генчо Генчев.

В обектива: Кралицата на красотата Жени Калканджиева (ГАЛЕРИЯ)

Жени сваля короната на красотата и слага готварската шапка, за да постави рекорд по най-бързо приготвена вечеря. С желязна ръка нежната дама организира кулинарната вечер, като продуктите ще дойдат при нея сами, след като са поръчани онлайн, а масата ще бъде професионално и стилно подредена по правилата на висшата мода. В изчистеното меню ще дефилират салата от спанак със синьо сирене, основно по домашна семейна рецепта с италиански привкус и уникален десерт  - плодова крем супа от ананас, който ще спечели възхищението на шеф Манчев. Гостите ще бъдат вкарани във филм чрез игра с много смях, а на масата сред разговорите ще прехвърчат и искри. 

Кулинарна приказка от Изтока с Джина Стоева в „Черешката на тортата”

Кой ще изненада звездите, влизайки в ролята на шеф Манчев? И кой ще е победителят в кулинарната надпревара? Гледайте в епизода на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.