Заглавията, за които може да гласувате в кампанията, са на сайта на https://greatmonday.bg

Приключенският фентъзи-екшън взе превес и заслужено спечели зрителския вот в оспорваното гласуване тази седмица.

Една от най-великите истории с вълшебства на всички времена, вдъхновена от анимационната класика на Уолт Дисни „Фантазия“ (1937 г.), разказва за вълнуващата среща на младия студент по физика Дейв с колекционера на старинни вещи, но всъщност велик магьосник Балтазар Блейк (Никълъс Кейдж).

Екшън и фентъзи в седмата седмица на „Великият понеделник“

Убеден, че в лицето на Дейв е открил своя истински чирак, Балтазар ще се опита да го привлече за помощник в неравната битка срещу отколешния му враг – Максим Хорват (Алфред Молина). Въпреки че не е особено ентусиазиран от тази амбициозна идея, Дейв все пак приема да помогне на Блейк да спаси Ню Йорк от злодея Хорват.

Ще се увенчае ли с успех мисията им и какво ще се окаже истинското призвание на младия физик, гледайте тази вечер по KINO NOVA.

„Красавицата и Звяра“ е победител в шестата седмица на „Великият понеделник“ по NOVA

Всяка седмица почитателите на седмото изкуство могат да се включат в решението какво да гледат по KINO NOVA в понеделник вечер, като подкрепят своя филмов фаворит на специалния сайт на „Великият понеделник“ https://greatmonday.bg. Традиционно всички регистрирали се на сайта имат и шанс да спечелят уникални награди - двама от гласувалите през седмицата ще получат страхотни брандирани тениски, а в края на кампанията двама от феновете, участвали всяка седмица, ще спечелят големите награди – проектори, с които могат да вземат киното навсякъде със себе си.

Феновете могат да избират своя фаворит и през Facebook страницата на канала, където ще открият и повече информация за седмичната селекция от филми. А лентата, събрала най-много гласове, ще бъде излъчена следващия понеделник, 24 август, от 21.00 ч. по KINO NOVA.

„Великият понеделник“ дава възможност на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на зрителите, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията „Медийна реклама“.

„Великият понеделник“ в ефира на KINO NOVA и на Facebook страницата на KINO NOVA.