1,1 милиона зрители пред екраните за старта на десетия сезон на хитовата медицинска драма

Един от най-успешните български сериали в телевизионния ефир – „Откраднат живот“, отново е сред акцентите в есенната програма на NOVA. Любовта на зрителите отреди дългия живот на поредицата, която стартира с юбилеен десети сезон – „Антитела“. Доказателство за високия интерес на зрителите са данните на ГАРБ Аудиенс Межърмент, които сочат, че първият епизод печели вниманието на аудиторията в активна възраст.

Близо 30% от гледащите телевизия зрители между 18 и 49 години са предпочели премиерата на десети сезон, което е повече от резултата на съдържанието на втората по гледаемост телевизия по същото време. Първият епизод на българския сериал „Откраднат живот: Антитела“ е предпочетен от зрителите в активна възраст спрямо турската поредица „Завинаги“ на бТВ.

Стартът на новия сезон на медицинската драма показа на зрителите реалността, пред която са изправени лекарите в „Св. Анастасия“. Пристигането на младо семейство с дете за ваксинация, обаче, пое неочакван обрат и се превърна в ситуация със заложници, която спря д-р Огнянова от дългоочакваната сватба с д-р Марио Ковачев. Ще успеят ли любимите лекари да се справят с трудния момент, ще има ли все пак сватба или отношенията между Зорница и Марио ще бъдат обречени завинаги – ще стане ясно в следващите епизоди на поредицата.

Не пропускайте да разберете тази вечер в „Откраднат живот: Антитела“ от 20:00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY