Разкри продуцентът на приключенското риалити в „На кафе”

Стартът на новия сезон на „Игри на волята: България” разкри палитра от персонажи, които ще се борят за голямата награда. Мяестата, където приключението отново ще се случи, са в Южна България. „В „Игри на волята” сме се опитали да покажем на хората, че българското Черноморие не е за подценяване и има много хубави диви места. Морето ни е много, много хубаво и красиво”, казва продуцентът Витомир Саръиванов.

Ловците с първа загуба в „Игри на волята: България”

Той разказа, че хората са ги приели изключително добронамерено на локациите, където са снимали. Дори са се появили фенове, които са следвали продукцията почти през целия процес на заснемане на епизодите.

„Игри на волята” е риалити от А до Я. Няма такива сценаристи, които да измислят нещата, които се случват. Животът предоставя най-невероятните възможности. Дори тези, които живеят в най-луксозната територия имат проблеми помежду си и те веднага излизат през екрана”, споделя той. Зрителите вече видяха първите конфликти сред Ловците, Жътварите и Рибарите.

Ивана и Елена са първите номинирани в „Игри на волята: България”

„Направили сме промени, за да може хората да видят още повече битки, още повече борба за победата. В петък хората ще видят не само елиминационната битка, но и битката на съюзниците, която е съвсем нова”, разкрива Саръиванов.

Какви „битки” бяха приготвили за него от екипа на „На кафе” – гледайте във видеото.

Следете всичко на Facebook страницата и Instagram профила на предаването.