Тази вечер точно в 20.00 ч. е премиерата втори сезон на сериала „Аll Inclusive”

Броени часове преди дългоочакваната премиера на обичаната семейна комедия актьорите гостуваха в студиото на „Здравей, България“ и споделиха любопитни истории от снимачната площадка на сериала.

„Морето ни липсваше много. Но отново ще покажем изключително красивата природа на България, а в случая и наследство от древността“, споделиха екранните баща и дърщеря.

Елена Атанасова: Семействата ще преминат през нови изпитания във втория сезон на All Inclusive

„За моя огромна радост снимачният процес протече както в първи сезон. Месец и половина снимахме във Велинград. За мен това е успешният вариант да се заснеме нещо истинско – да живеем и да бъдем заедно през цялото време. Влязохме в ролята на истинско семейство. Отново бяхме един задружен екип. Сякаш не се бяхме разделяли. Почивката на нашите герои отново минава прекрасно. Този сезон е различен, защото не сме на морето, а сме на планина. Тук акцентираме отново върху красива българска природа и върху нашите културни ценности. Действието се развива в края на лятото. Различно е и визуално, и като история. Смятам, че се надграждат и отношенията между героите, които стават все по-интересни“, разказва Ненчо Балабанов.

Елица и Емил Хаджикосеви от „All Inclusive”: „И богатите също плачат!“

„Снимките бяха изключително забавни. Всяка сутрин, обед и вечер – по 12 часа в денонощието бяхме заедно и работихме усилено по сериала. Моята героиня наистина претърпя метаморфоза през първия сезон – израстна духовно, успя да усети истинските неща като приятелство, любов, семейство. И беше важно, че успя да се бори за голяма кауза. В този сезон обаче става въпрос за историческото наследство на България и Надя се впуска в каузата с цялото си сърце. Покрай нейната първа любов Мартин тя продължава да е влюбена в екологията и историята, и логично е записала да учи археология“, споделя Йоанна Начева.

„Аз съм я възпитал винаги да има кауза и да се бори за нея. Нейната по някакъв начин е свързана с тази на баща й. Между мен и майка й нещата са много по-спокойни в интимен и любовен план. Минали са вълненията около любовницата в миналия сезон“, допълва Ненчо Балабанов.

Вторият сезон на „All Inclusive” обещава големи изненади и щури приключения

„Надя пише курсова работа за бесите и прави едно голямо откритие. Оттам започва една голяма сюжетна линия заедно с баща й, в която не детето ще се учи от родителя, а точно обратното. Ще бъде много интересно“, разкрива талантливата актриса.

„Христо отново се опитва в името на семейството, любовта и благоденствието да осигури максимално добри условия за своето семейство и вижда златни възможности в тази почивка. Да забогатее, да осигури семейството си, да изпрати дъщеря си да следва в чужбина“, категоричен е Ненчо Балабанов.

Ще успее ли да сбъдне желанията си, предстои да видим в новия сезон на сериала.

Не пропускайте премиерата на втори сезон на „All Inclusive“ тази вечер в 20.00 ч. само по NOVA.

Следете всичко за „All Inclusive“ на сайта на NOVA и във Facebook страницата на сериала.