Това е поредното обвинение в изнасилване за актьора

61-годишният актьор Кевин Спейси отново е обвинен в изнасилване. Този път двама мъже твърдят, че Кевин ги е подмамил в дома си през 80-те под предлог за уроци по актьорско майсторство. Там, според ищците, актьорът ги е принудил да правят секс. По време на престъплението всеки от тях е бил само на 14 години, съобщава „Въраяти“.

Кевин Спейси инкогнито в Белград (СНИМКИ)

Медията отбеляза, че един от мъжете по-рано е обвинил актьора в изнасилване. Това е актьорът от „Стар Трек“ Антъни Рап. През 2017 г. той е направил изявление, но тогава съдът решил да прекрати делото поради изтичане на срока на давност. Все още не е известно как ще реагира съдът на повторното обвинение.

Неочакван обрат по случая с обвинения в посегателство Кевин Спейси

Последното дело срещу Кевин беше закрито през есента на 2019 г. Спейси, артистичен директор на лондонския театър „Олд Вик“ между 2004 и 2015 г., е една от първите холивудски звезди, обвинени след скандала с Харви Уайнстийн. Той беше уволнен от сериала „Къща от карти“ на Нетфликс и сър Ридли Скот го уволни от филма си "Всичките пари на света". В театър „Олд Вик“ 20 души твърдят, че са били изложени на неподходящо поведение от актьора. В САЩ млад мъж, който твърдеше, че Спейси го е опипвал в бар през 2016 г., се оттегли от делото срещу него.

Спейси беше обвинен от повече от дузина мъже в сексуални посегателства. Актьорът категорично отрече твърденията.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.