Вторият сезон на музикалното шоу стартира с грандиозен спектакъл тази вечер в 20:00 часа по NOVA

Тази вечер точно в 20.00 ч. по NOVA стартира втори сезон на най-мистериозното музикално предаване „Маскираният певец“. Зрителите ще се запознаят с тайнствените 14 маски, заедно с които и новите панелисти - Алекс Раева, Владо Пенев и AZIS, ще разкриват всяка събота вечер.

Геро и Зуека са водещи на „Маскираният певец“ по NOVA

„Във втория сезон уликите ще бъдат още по-заплетени и интересни. На зрителите и панелистите ще им бъде по-трудно. Мисля, че този сезон ще бъде дори по-завладяващ от първия“, разкри новият водещ на предаването Герасим Георгиев-Геро в студиото на „Събуди се“. Той допълни, че за него това е предизвикателство и е сигурен, че ще му бъде много забавно. „От всички държави, в които се излъчва формата, само в България той е на живо. Това е голяма отговорност, защото няма място за грешки“, сподели Геро.

 

 

Алекс Раева, AZIS и Владо Пенев се включват в панела на втори сезон на „Маскираният певец“

„Целият формат е изключително интересен – провокира те не само да се наслаждаваш на шоуто, да се посмееш и да се веселиш, но те кара и да мислиш, и това е страхотно. Дори ние, водещите, нямаме идея кой стои зад маските, нямаме право да говорим с тях, нито да ги докосваме. За нас също е много сложно да разпознаем кой е под тях“, разказа Зуека за преживяването си на сцената на „Маскираният певец“. „Другото най-завладяващо в това шоу е, че всеки участник трябва да влезе в ролята на образа си. Няма как да си с маска Шапката, например, и да се движиш като човек. Когато всеки от тях се види в огледалото с маска, трябва да включи въображението си и да тръгне в посока, с която да изненада зрителите“, допълни популярният актьор и водещ, убеден, че именно създаването на идентичност на маската и превръщането й в герой е специалният момент в шоуто. 

Маги Джанаварова: Участниците в „Маскираният певец“ трябва да избягат напълно от себе си

Какви ще са новите маски? Кои ще бъдат първите песни, представени на сцената? Колко трудни ще бъдат уликите и какви ще бъдат първите предположения за това, кой се крие зад маските? Не пропускайте да видите старта на най-мистериозното шоу „Маскираният певец“ тази вечер в 20:00 часа по NOVA!

Повече информация можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто.