Не пропускайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. по NOVА

В ГДБОП Калин и Борис разкриват, че бизнесът на Боксьора – приближен на Денис Топал – е свързан с внос на херинга от Украйна. Следователите заподозират, че може би това е един от каналите, по който се внася наркотикът „синя муха“, но дали са на прав път?

Шокиращи тайни от миналото изплуват в „Братя“

Денис вече е заплел красивата хостеса Лина в своите мрежи и иска тя да го държи в течение с дейността на рекламната агенция на Лора и Ива, които е взел на прицел. Лина, обаче, няма никакво намерение да се връща на работа като обикновена хостеса и отказва да му съдейства. Това ядосва бизнесмена и той е принуден да пренареди приоритетите й. Как ще даде урок на непокорното момиче и какво неустоимо предложение ще отправи към амбициозната Ива?

Йоанна Темелкова – за новия български сериал „Братя“

Сестрата на Борис – Вики – е разбрала, че единственият й шанс да се отърве от вечния контрол на баща си, е нейният съученик Симо. Момчето изглежда честно, интелигентно, надеждно и някак си успява да спечели доверието на Велин. Виктория си изиграва добре картите и въвлича Симо в тайния си план, но после се държи унизително с него и е на път да загуби симпатиите му.

Кошмарни спомени от миналото и паник атака в „Братя“

Неприятна изненада става повод Борис да се озове в спешното отделение. Някой поставя зловещ знак около дома му, което предизвиква нервна криза у следователя. Кой и защо упражнява подобен тип психически тормоз, какви са целите му и дали Борис ще разбере посланието по очаквания начин?

Гледайте тази вечер от 22:30 ч. в „Братя” по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Братя“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY