Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. в ефира на NOVA

Разследването на кръга от фирми около украинския бизнесмен Денис Топал тече с пълна сила. Освен, че следи Боксьора – един от хората на украинеца, ГДБОП е по стъпките и на друга съмнителна личност – Максим Яранов, чиито фирми също са свързани с тези на Топал. В процеса на разследването, Борис и Калин стигат до компания за натурални сокове, която според тях има общо с прането на пари от наркотика “синя муха”. За огромно разочарование на двамата следователи се оказва, че въпросните сокове са новият спонсор на техния любим футболен отбор. Солиден спонсор, който изненадващо инвестира цели 95% от общите си приходи в отбора. Загадката е голяма, а на Борис и Калин им предстои да тръгнат по гореща и опасна следа.

Горещи следи в „Братя”

Съдружничката на Лора – Ива – е все по-очарована от влиятелния Топал. Тя приема предложението му да организира много специални събития за негови приятели и бизнес партньори, обаче го прави без знанието на Лора. Покрай тайните партита, Ива има възможност да изкара доста добри пари, а и да спечели вниманието на мистериозния бизнесмен. Но в нея остава неприятното вътрешно усещане, че прави нещо нередно. На място, Ива с ужас си потвърждава, че забранените партита наистина са свързани с обслужване желанията на развратни богаташи, които си търсят млади красавици за компания. Разкъсвана от срам и вина, Ива е на път да се откаже от всичко, но неочаквано щедър подарък от Денис я кара да се замисли. Какво ще бъде окончателното й решение?

Шокиращи тайни от миналото изплуват в „Братя“

Без да подозира за тайните партита, Лора се е отдала на мисли за семейството си. Тя е притеснена след нервния пристъп на Борис, който го отведе в Спешното и иска да го насърчи да си почива повече. Лора предлага, двамата да си вземат глътка свеж въздух и да си направят пикник на тяхното любимо място в парка. Въпреки, че има доста задачи покрай тежкото разследване, на което се е посветил, Борис все пак се съгласява, защото желае да направи любимата си жена щастлива. Нещо, обаче, ще го накара да я разочарова.

Йоанна Темелкова – за новия български сериал „Братя“

Вики е все по-увлечена по Боксьора и търси всякакви начини да бъде близо до него, за да му направи впечатление. 16-годишното момиче непрекъснато се навърта в бара, където може да срещне възлюбения си. Късметът й се усмихва по време на караоке парти и тя смело излиза на сцената, за да впечатли Боксьора с песен.  Той я забелязва, но покрай него я забелязват и всички останали посетители, включително и богат бизнес партньор на Денис, който веднага я харесва.  Без да подозира, кое е това момиче, Денис отправя изкушаващо предложение към Вики, което много я ласкае.

Гледайте тази вечер в новия епизод на ”Братя” от 22:30 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Братя“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY