Първи под прожекторите ще излезе Рицарят

Поредна изненада очаква феновете на „Маскираният певец“ този сезон - любимите маски от първи сезон на предаването се завръщат. Всяка събота на сцената на най-мистериозното шоу в ефира на NOVA ще се  изявява една от вече познатите маски от предходния сезон, а задачата на зрители и панелисти ще бъде да разпознаят кой се крие зад нея. В събота първи под прожекторите ще застане Рицарят, под чийто доспехи миналата година се криеше актьорът Димо Алексиев, който успя умело да прикрие самоличността си от всички и се оказа една от големите изненади в успешния първи сезон на шоуто. 

Вторият сезон на „Маскираният певец“ със забележително начало

Тази седмица започват и първите дуели във втори сезон на „Маскираният певец“. Очите ще се изправят срещу Баба Яга, Булката ще застане срещу Плашилото, а в титанична тройна битка ще излязат Светлината, Ангелът и Златният. След дуелите ще падне и първата маска в шоуто, а зрителите и панелистите отново ще опитват да разгадаят мистерията кой е скрит зад нея.

Впечатляващи костюми и неразгадаеми образи откриха втори сезон на „Маскираният певец“

Мястото си в детективския панел на най-атрактивното музикално шоу ще заеме и Алекс Раева. Певицата, Владо Пенев и AZIS ще могат да разчитат на помощта на новия гост-детектив тази седмица - известният комедиен актьор Виктор Калев.

Кой ще бъде тайнственият гост скрит под доспехите на Рицаря? Кои ще са победителите в дуелите? Ще успеят ли панелистите да съберат достатъчно улики и да познаят кой стои зад впечатляващите костюми? Коя ще бъде първата свалена маска?

Всички отговори ще разберете в „Маскираният певец“ - събота вечер в 20:00 часа по NOVA.

Повече информация можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто.