Не пропускайте епизода на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. по NOVА

Бурни събития имаше около Денис изминалата вечер, когато той разбра, че Вики е негова полусестра и успя да я спаси от свой агресивен приятел. В следващия епизод на "Братя" разплитането на тайните продължава и бизнесменът шокира майка си с неочакваното разкритие, че е жив. Как ще реагира Снежа на срещата със сина, когото е мислила за мъртъв толкова време? Каква е целта му и ще разкаже ли пред нея своята лична история за времето, през което го е нямало?

Вики в голяма опасност в „Братя“

Срещата с майка му обещава големи вълнения, но неприятните новини от ГДБОП ще го застигнат точно, когато най-малко ги е очаквал. Топал получава сигнал, че има усложнения с техен вътрешен човек в полицията. До момента къртицата винаги се е грижила Денис да е наясно с важни информации директно от ГДБОП, за да бъде на крачка пред разследващите. Именно този информатор е невидимата ръка на бизнесмена, която допълнително подсигурява неговия дългосрочен план, предпазвайки го от опасности. Кой е този човек и защо съдейства на Топал, рискувайки дори собствения си живот?

Чувство за срам и разочарование в „Братя“

Борис е отчаян, че разследването, на което целият отдел се е посветил, непрекъснато попада в задънена улица и не може да си обясни, къде бъркат. Майка му Снежа допълнително го разстройва, разпитвайки отново и отново за събития от миналото, които всички искат да забравят. Това рефлектира и върху взаимоотношенията му с Лора вкъщи. Борис се държи хладно с нея, защото е потънал в спомени за брат си. Не му дава мира болката от една паметна нощ преди много години, когато той е станал свидетел на жестоко предателство. Но какво точно се е случило в миналото им, което е белязало цялото семейство?

Не пропускайте да видите в премиерния епизод на „Братя”, тази вечер, от 22:30 ч., по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Братя“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY