Екип на „На кафе” посети две локации на снимките на новата криминална драма по NOVA

Екшън, любовни драми, машинации и криминални схеми са залегнали в сценария на сериала, който всеки делничен ден поставя пред зрителите нови въпроси.

„Изключително вълнуваща история, която зрителите вече започнаха да гледат. Резултатите от първия епизод показаха , че това е нещо, което ще ги заинтригува. Много се надявам „Братя” да завладее все повече и повече аудитория”, казва продуцентът Краси Ванков.  

„Братя“ задава нови тенденции сред българските сериали

„Много съм щастлив, че този проект излезе, защото за мен гангстерско-полицейския жанр винаги е бил много интересен, както и взаимоотношенията между двамата братя и любовните истории – отдавна исках да снимам нещо такова и много се радвам, че го правим”, емоционално споделя режисьорът Ники Илиев.

Опитният актьор и продуцент Башар Рахал не скри, че с Краси Ванков често коментират детайли около снимачния процес. Динамиката в снимането на сериал е много по-различна, а любима част от работата за Рахал е бързината и адаптивността на актьори и режисьори, когато трябва да бъдат взети решения.

Йоанна Темелкова – за новия български сериал „Братя“

Зад историята в „Братя” седят едни от най-добрите сценаристи у нас, сред които са Теодора Маркова, Невена Кертова, Георги Иванов и Александър Чобанов. Краси Ванков подчерта, че се радва, че е успял да събере на терен много талантливи актьори и екип, с които успешно успяват да пресъздадат на терен добре изведената история от сценаристите.

Владимир Михайлов, който зрителите гледат в образа на Драгомир Донков или Денис Топал, е сред новите имена на екран, който преди това зрителите са виждали повече на театралната сцена и като музикант. „Много талантлив човек – ролята му е изключително плътна и много добре изведена. Те са доста добър контраверс с Калин Врачански и с Йоанна Темелкова, която се представя зашеметяващо”, казва продуцентът.

Денис се разкрива пред майка си в „Братя”

Следващата снимачна локация, която посети екипът на „На кафе”, ни срещна с екранните Лора и Денис или актьорите Йоанна Темелкова и Владимир Михайлов. Те споделиха какво харесват в героите си и трудно ли им е било да влязат в образа?

Вижте какво още видя камерата на „На кафе” във видеото.

Не пропускайте епизодите на „Братя” всеки делничен ден от 22:30 ч. в ефира на NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Братя“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY