Не пропускайте епизода на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. по NOVА

Залогът се вдига за Борис и Калин, когато те научават, че предстои нов внос на херинга от Украйна. Той ще бъде осъществен с кораб на спедиторската фирма, свързана с холдинга на Денис Топал, а следователите са сигурни, че с рибата ще има и пратка с наркотици. Двамата тръгват за Варна, за да проведат важната акция, която пазят в пълна тайна дори от колегите си. Борис предусеща успеха и твърдо вярва, че най-накрая ще хванат натясно хората на Топал, взимайки достатъчно доказателства и залавяйки пратката, още когато пристигне на българска територия. Ще се увенчае ли голямата акция с успех и какво е онова, което следователите дори не предполагат?

Денис се разкрива пред майка си в „Братя”

Между Ива и Лора в рекламната агенция се заражда напрежение. Покрай отпаднало събитие на редовен клиент, Лора научава, че Ива умишлено е саботирала участието на агенцията им. Лора търси отговор от съдружничката си, която първо се опитва да излъже за причините, но хваната в измама, дори обръща нещата в своя полза. Ива успява да вмени вина на Лора, обвинявайки я, че си гледа предимно спокойствието и семейството, а същевременно товари прекалено много останалите с работа, особено нея самата.

Вики в голяма опасност в „Братя“

Мая – втората съпруга на Велин – забелязва все повече странни случки напоследък. От семейното им жилище непрекъснато изчезват скъпи вещи и тя се притеснява, че в апартамента може би е влизал крадец. Мая решава да вземе спешни мерки, но Велин, изненадващо, се противопоставя. Тя е шокирана от неговото признание. Какво е крил от толкова време?

Специално включване от снимачната площадка на „Братя”

Между Боксьора и Вики припламват любовни искри. Той я кани на рождения си ден и определено има планове, свързани с нея. Станал неволен свидетел на флирта им, Денис дава доста ясен знак към Боксьора, че му забранява да общува с малката. Какъв ефект ще има заплахата и до какво ще доведе?

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Братя“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY