Магазините за „левче“, вече не са това, което бяха

В непрекъснато променящата се пандемична обстановка, не само дезинфектантите намират нови и нови приложения. И магазините за „левче“, както ги знаем, вече не са това, което бяха. И те вече предлагат доставки до домовете. С нарастването на страха за здравето обаче, растат и цените.

“Всичко за левче” отдавна се превърна в нарицателно название за магазините, в които има невероятно разнообразие от всякакви стоки. Истина е, че във въпросните обекти отдавна няма продукти по левче, но въпреки това сред непоклатимите  пазарни навици на българина е да пазаруват точно в тези магазини, защото масово навсякъде всички са приели, че там просто е по-евтино.

В тях сметката никога не е левче, защото разнообразието винаги изкушава потребителя и покрай неотложните покупки в сметката се добавят и други продукти, за които човек се сеща, едва като ги види из рафтовете. А пък те обикновено са претрупани и все подсещат за нещо.

Търговията в подобен род магазини винаги е много динамична. Модата сред продуктите бързо се мени и собствениците винаги трябва да реагират бързо, за да отговарят на търсенето. 

Още по темата гледайте във видеото.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.