Гледайте хитовата анимация „Шрек Трети” днес от 14.10 ч.

Празничният ден ще донесе истинско екранно забавление с приключенията на Шрек и неговото семейство от 14.10 ч. по NOVA. Този следобед симпатичният огър отново се изправя пред големи предизвикателства в „Шрек Трети”.

Крал Харолд, бащата на Фиона, се разболява тежко и иска да постави Шрек начело на карлството, но той не желае да поеме тази отговорност. Затова Шрек, Фиона, Магарето и Котарака в чизми тръгват да търсят Арти, известен още като крал Артур - кръвния наследник, отказал короната, за да го превърнат от разглезен хлапак бунтар в благородник. Междувременно Чаровният принц - отхвърленият кандидат-младоженец на Фиона, организира парад на най-омразните приказни герои, сред които е и капитан Хук, и ги подстрекава да нахлуят в замъка и да превземат трона със сила. Но Фиона и майка й Лилиан крият таен коз: армия от приказни герои и героини - Ланселот, Снежанка, Пепеляшка и много други, които ще отбиват вражеската атака.

Тази анимация за възрастни и деца отново взема на подбив сериозните житейски проблеми и отправя не едно или две намигвания към зрителя.

Не пропускайте да се посмеете с познатите ви приказни герои, показани в непозната светлина, днес от 14.10 ч. по NOVA