Не пропускайте вълнуващия епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. по NOVA

Борис не може да се отърве от шока при вида на Драго по време на спецакцията на ГДБОП. Става му ясно, че именно неговият брат се крие под фалшивата самоличност на опасния бизнесмен Денис Топал. Баретите чакат знак за нахлуване в хотелската стая, където се извършва предаване на подкуп от украинеца към важен член от управителния съвет на БФС. Колегите на Борис са затаили дъх, в очакване на неговото решение, а Калин предусеща успеха на мащабната акция. Ще даде ли Борис ход на ареста или ще остави брат му да се измъкне от клопката? Изборът му става съдбовен.

Мащабна спецакция срещу Денис Топал в „Братя“

Велин получава шанс да се спаси от фалит, защото неговата бивша съпруга Снежа му дава работа по новия проект на нейната фондация. Видял малко светлина в тунела, той не успява да се радва дълго – лихварите, на които отдавна дължи пари, напомнят за себе си и той им предоставя своя аванс, получен от Снежа, за да си осигури още няколко седмици отсрочка. Ще успее ли да възстанови парите за възложения му проект, за да започне работа навреме или ще затъне още повече?

Специално включване от снимачната площадка на „Братя”

След напиването на Вики в бара, Симо ѝ е сърдит. Без да има вина, момчето изяжда шамар от баща ѝ, защото я връща в такова състояние у дома. Симо е обиден, чувства се несправедливо обвинен и отказва да се занимава повече с тази история. Но, под влияние на майка си Мая, която винаги се опитва да оправи нещата, Вики кани своя съученик на официална вечеря вкъщи, за да се изяснят ситуацията. Семейното събиране започва с конфузно недоразумение, от което всеки един ще остане доста изненадан.

Йоанна Темелкова – за новия български сериал „Братя“

Лора е все по-притеснена за всичко, което се случва в живота им с Борис. Има чувството, че събитията излизат извън контрол и не знае как да реагира. Като за капак – тя забелязва, че в личния ѝ компютър текат доста странни процеси. Лора подозира, че или устройството е заразено с вирус, или някой управлява лаптопа ѝ дистанционно. Стресната, тя търси помощ от Симо, който отговаря за техническата поддръжка на компютрите в офиса на агенцията. 

Какво е обяснението на странните събития и какви ще има ли последици?

Гледайте в новия епизод на „Братя“, тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Братя“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY