Моделът показа не само перфектния си тен, но и завидна фигура

Наскоро тя се завърна от ваканцията си в Хърватия, която прекара в компанията на приятеля си Крис Бойсън. Бианка Гаскойн нямаше търпение да покаже бронзовия си тен и успя да събере погледите на папараците в Лондон по време на разходката с малкия си брат Регън.

Бъдещата госпожа Бекъм с интимни снимки от леглото (СНИМКИ)

Моделът показа не само перфектния си тен, но и завидна фигура, която поддържа благодарение на новия си любим, който е неин личен фитнес инструктор.

Рита Ора разпали страстите с палаво видео (ВИДЕО)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

As you were @cedarhollowoxford

A post shared by 𝐁𝐢𝐚𝐧𝐜𝐚 𝐆𝐚𝐬𝐜𝐨𝐢𝐠𝐧𝐞 (@biancagascoigne1) on

Дъщерята на футболната легенда Пол Гаскойн вдигна градусите облечена в бял блейзър, който подчертаваше пищните й форми и къси бели панталони. Тя добави червени сандали на висок ток и бяла чанта. Бианка пусна косата си и заложи на класическото червено червило за допълнителна доза сексапил.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A sensitive soul with a warrior spirit ✨🤍

A post shared by 𝐁𝐢𝐚𝐧𝐜𝐚 𝐆𝐚𝐬𝐜𝐨𝐢𝐠𝐧𝐞 (@biancagascoigne1) on

Пищната блондинка наскоро разкри, че се е преместила при гаджето си Крис, който е бивш на Кати Прайс - Джордан, след първата им среща.

Австралийски модел подлуди мрежата с голи фотоси (СНИМКИ)

Двамата минаха на следващо ниво във връзката си, след като прекараха заедно периода на социална изолация само няколко седмици след като започнаха романса си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We vibin’ 🧖🏼‍♀️ @yeoldebellspa 🤍

A post shared by 𝐁𝐢𝐚𝐧𝐜𝐚 𝐆𝐚𝐬𝐜𝐨𝐢𝐠𝐧𝐞 (@biancagascoigne1) on

Въпреки, че се срещат само пет месеца, риалити звездите признаха, че определено биха искали да се оженят и да създадат семейство в бъдеще.

Супермоделът Тайра Банкс напълня, угаждала си твърде много (ВИДЕО+СНИМКИ)

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.