Гледайте вълнуващия епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Притиснат от Вики, Боксьорът признава, че шефът му – Денис, е забранил да излиза с нея. Тийнейджърката е ядосана и отива да търси обяснение директно от бизнесмена. Забраната между двамата остава, а момичето е толкова вглъбено в търсене на начин да се види с любимия, че не забелязва как някой постоянно я следи. Вики попада в изключително опасна ситуация, но кой е по петите ѝ и защо иска да я отвлече?

Ще арестува ли Борис Драго в „Братя“?

Тайно от своите колеги в ГДБОП, Борис отваря досието на брат си и установява, че в него липсват снимки, отпечатъци и важна информация. Той изисква списък на служителите, които са имали достъп до документите през годините. Изследвайки фактите, Борис все повече се убеждава, че смъртта на Драго в затвора е инсценирана.

Вкъщи двамата с Лора отново преглеждат документацията и откриват нещо много подозрително. В информацията за разпознаване на трупа след инцидента с пожара, е записано, че има следи от прясна татуировка на лявото рамо, изобразяваща черен тигър. Борис е сигурен, че някой е бил татуиран, за да умре като Драгомир Донков. Но кой стои зад умелата инсценировка, с каква цел е помогнал на брат му да избяга от затвора и защо Драго е мълчал толкова години, без да се свърже с близките си?

Мащабна спецакция срещу Денис Топал в „Братя“

Борис посещава Снежа, като си е наумил да разбере, дали Драго прави опити да се свърже с майка им, но тя го държи някак на дистанция от личния си живот. Снежа скрива къде е ходила през деня, което засилва подозренията на Борис. Потиснат, следователят се отправя към дома си, когато получава телефонно обаждане. Драго го кани на среща…

Какво точно ще се случи? Не пропускайте да видите тази вечер от 22.30 ч. в премиерния епизод на „Братя” по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Братя“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY