Гледайте забавните филмови ленти днес от 13.00 ч. и 15.00 ч.

Само един човек е способен да открие най-известния диамант в света в комедията „Розовата пантера” този следобед от 13.00 ч. по NOVA. Във филма зрителите ще видят Стив Мартин като несръчния инспектор Клузо, който поема най-важния си случай.

Световноизвестният треньор по футбол Ив Глюон току-що е довел отбора на Франция до победа над отбора на Китай. Докато е заобиколен от щастливи фенове и красивата си любима, Глюон е повален от отровна стрела. В последвалата паника безценният диамантен пръстен на Глюон „Розовата пантера” изчезва мистериозно. Разрешаването на случая се пада на главен инспектор Драйфус, чиято роля е поверена на Кевин Клайн. Той е наясно, че няма право на грешки и затова повиква за случая неуморимия инспектор Клузо. Жан Рено, Емили Мортимър, Бионсе Ноулс допълват звездния екип във филма на Шон Леви. 

Филмовият маратон продължава в 15.00 ч. с романтичната комедия „Грозна като смъртта“, която разказва за невероятното приключение на 21-годишната Вайълет Санфорд в Ню Йорк. Надарена с кадифен глас, тя заминава за мегаполиса, за да гони мечтата си да стане текстопистец на песни, но плановете й се променят, когато става барманка в заведение, където получава възторжено одобрение и слава. Новият необичаен нощен клуб, „Грозна като смъртта“ е най-посещаваното място в града, в което работят сексапилни и забавни млади жени, омайващи клиентите и медиите със скандалните си изпълнения. Как ще завърши нейната история?

Не пропускайте комедията „Розовата пантера” от 13.00 ч. и романтичната комедия „Грозна като смъртта“ от 15.00 ч. по NOVA.