Ивана и Владислав от Жътварите успяха да се спасят и да запазят племето си цяло

Предстоящото сливане на племената все по-често е основна тема в лагерите на отборите. Това беше причината и за новата среща между сестрите Йоанна и Екатерина. Двете получиха възможност да начертаят стратегията си в зависимост от случващото се. Всяка от сестрите е на мнение, че най-добре би било нейното племе да се разпадне – те претеглиха плюсовете и минусите на това да са в един отбор или да останат разделени.

Жътвари срещу Рибари в битка за спасение в „Игри на волята: България”

Междувременно на Арената Станимира, Александър, Ивана и Владислав трябваше да преоткрият баланса в себе си. Условието, за да се спасят и един от тях да грабне 50 златни гроша, беше да се задържат най-дълго време на везна. Изпитанието криеше в себе си и въжена уловка, която затрудняваше участниците във всеки следващ етап на играта. Седемдесет и осем минути бяха нужни, за да отпаднат двамата Рибари. Те положиха неимоверни усилия, за да се доближат до победата, но последната фаза им попречи да запазят баланс. Един след друг Станимира и Александър се превърнаха в двамата участници, които отиват на елиминационен двубой и ще се борят за оставането си в „Игри на волята: България“.

Станимира и Александър от Рибарите в битка за спасение в „Игри на волята: България”

Борбата за златните грошове продължи още няколко минути между Ивана и Владислав от Жътварите. Залитане в грешния моменти при жандармериста определи изхода от битката. Инфлуенсърката успя не само да се спаси от елиминации, но и да грабне наградата.

С какво изпитание ще трябва да се справят двамата Рибари в битката за оцеляване утре вечер? Ще бъдат ли Станимира или Александър готови да дадат всичко, за продължат участието си в приключението – гледайте от 21:00 ч. в „Игри на волята: България” по NOVA.

Следете всичко на Facebook страницата и Instagram профила на предаването.