Вижте всички изпълнения, както и кой се криеше зад маската на Мозъка

Падна и маската на Мозъка във втори сезон на „Маскираният певец“, а зад нея се криеше актьорът Георги Низамов. Тази вечер Мозъкът изпълни песента „Brother Louie” на Modern Talking в оспорваната битка за гласовете на зрителите с Бебето и Палячи. „Точно тази вечер съм с приятели на купон. А те мислят, че съм по жени. Много е сложно. Децата ми ме заподозряха, но им казах, че съм Змията и когато Борис Солтарийски свали маската, те оттеглиха подозренията си напълно.“, сподели Жоро за трудността да се криеш от всички близо два месеца. Алекс Раева и AZIS успяха да разкрият актьора и затвърдиха детективските си способности.

 

 

СЕДМА СЕРИЯ ДВУБОИ (ГАЛЕРИЯ)

И този път най-мистериозното шоу в ефира предостави на зрителите истински емоции и много смях. В две битки маска срещу маска с изпълненията си се изправиха Макаронът и Хищницата и Мозъкът, Бебето и Палячи. С разнообразни предположения и много добро настроение Алекс Раева и AZIS, заедно с гост-детективите Стефания Колева и Юлиан Вергов, опитаха да разберат какво е значението на предметните улики, които донесоха всички участници. Сред тях зрителите видяха обувки, маска, очила, перлено колие и каишка за куче, а новите звезди, които бяха заподозрени са Елена Брусарска, Надя Петрова, Георги Низамов, Димитър Маринов, Крум, Мария Илиева.

 

Феновете на предаването имаха удоволствието да видят цели двама от любимите си герои от предходния сезон на „Маскираният певец“. Под прожекторите излязоха Шапката и Принцесата, които свалиха маските непосредствено след изпълненията си. „Това е моят дебют, никога в живота си не съм пял на професионална сцена. Благодаря на „Маскираният певец“ за тази огромна чест.“, каза развълнвано журналистът Антон Стефанов, който бе скрит зад маската на Шапката се превърна в същинска изненада за панела и зрителите.

Двама гост-детективи и две гост-маски тази събота в „Маскираният певец“

Ослепителна в тежката и красива рокля на Принцесата беше Дара Екимова, която също успя напълно да заблуди следователите. „За мен беше чест и удоволствие да съм на тази сцена. Това е истинска сбъдната мечта.“, разкри тя за емоцията да бъде част от шоуто след невероятното си изпълнение на „One Night Only” на Дженифър Хъдсън.

 

 

 

 

„Тази вечер алибито ми е, че съм с другари на купон. Децата ме разконспирираха още на втория лайф. Благодаря на всички! Беше страхотно!“, сподели Георги Низамов.

 

 

 

 

 

Следващата седмица зрителите ще видят нови артистични битки с останалите участници. Кой пръв ще свали маската? –  ще научите на 31 октомври от 20:00ч. по NOVA.

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто.