Гледайте новия епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Изненадваща спецакция на ГДБОП заварва неподготвени хора от обкръжението на влиятелния софийски наркобос Пламен Райков. Под ръководството на Борис службите се надяват да заловят голяма пратка хероин, пристигнала през турската граница. Кой и с какви мотиви стои зад акцията, ще бъде ли успешна тя и колко е висока цената на успеха?

Ще предаде ли Калин своя приятел Борис в „Братя”?

Калин е скандализиран от версията на Борис и неговата истина за случилото се в нощта на убийството на Лина. Той има нужда от още отговори, за да си обясни ситуацията, в която са преплетени драматични разкрития от миналото на неговия приятел. Признал всичко, Боби е готов да даде показания и пред разследващия убийството – Черкезов от МВР. Калин стои пред съдбоносен избор – той или трябва да подкрепи колегата си, или да го спре. Какво ще бъде неговото решение?

Лина от „Братя“: Христина Джурова зад маската на лошото момиче

Симеон продължава отчаяните си опити да възпрепятства заминаването на Виктория на море, сама с Боксьора. Но тя е твърде влюбена в “лошото момче” и пренебрегва молбите на съученика си. Времето до заминаването изтича и Симо се принуждава да вкара в действие най-тежкия си аргумент. Какво е намислил, ще сработи ли неговият план и какъв шок го очаква на новата му месторабота – в бара на Денис?

Калин тръгва по следите на Борис в „Братя”

Междувременно, Лора си прави следващ тест за бременност. Развълнувани, двамата с Борис са готови да видят резултата заедно. Възможно ли е този път да е положителен?

Гледайте тази вечер от 22.30 ч. в епизода на „Братя” по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Братя“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY