Гледайте новия епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Примката около Боксьора се затяга все повече. ГДБОП е по петите му в търсене на улики от нощта на убийството на Лина. Той обмисля бягство, но Денис го спира с уверението, че така само ще влоши нещата. Бизнесменът дава обещание, че ще пази гърба на Димитър, както и да се развият събитията. Следователите, обаче, са много близо до най-важното доказателство. Притиснат до стената, Боксьорът вдига на крак полицията с напрегната гонка. Ще успее ли да се измъкне с мотора си или ще го заловят?

Привикват Боксьора на разпит в ГДБОП в "Братя"

Борис опитва да се изчисти напълно от медикаментите, които взима срещу своите паник атаки. Спирайки рязко хапчетата, той се чувства все по-зле физически и му е трудно да контролира нервите си. Двамата с Лора отиват в любимия си ресторант, но се натъкват на неочаквана компания. Кого ще видят и защо напрежението ескалира по най-изненадващия за всички начин?

Мая е все по-мнителна към държанието на съпруга си Велин. Тя го хваща няколко пъти в лъжа и дори започва да го подозира в изневяра. Наранената жена е решена да потърси съвет, но къде ще го намери и какво шокиращо разкритие ще направи там?

Гореща следа в разследването на убийството на Лина в “Братя”

Въпреки обтегнатите си отношения с Вики, брат й Борис настоява за разговор, в който отново се опитва да я предпази от Боксьора. Той й споделя за разследването срещу Димитър Йорданов с подозренията, че е замесен в смъртта на нейната приятелка Лина. Вики е объркана и отчаяна, вече няма доверие на никого. Кой е тайният свидетел на срещата между брат и сестра и какво ще предприеме? Симо също е въвлечен в машинациите на хората на Денис, които умело се възползват от неговите компютърни умения, принуждавайки го да фалшифицира различни документи. Ученикът е единственият човек, на когото Виктория може спокойно да сподели всичките си страхове. Двамата тийнейджъри търсят изход от кашата, в която са се забъркали. Ще открият ли такъв навреме, гледайте тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Братя“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY