Гледайте „Макс 2“ от 13.00 ч. и „Тъли“ и 14.50 ч. по NOVA

Този следобед от 13.00 ч. зрителите на NOVA ще могат да се насладят на приключенската филмова премиера „Макс 2“. Този път четириногият приятел е назначен в Белия дом, докато Бъч, кучето на тайните служби, е в отпуск. Там той среща Ти Джей, 12-годишно момче, което е син на президента.

Заради високия пост на баща си, той се опитва да се приспособи и да води нормален живот. По време на държавното посещение на руския президент и дъщеря му Александра, Ти Джей е помолен да я придружава по време на престоя й. Ти Джей се сприятелява с Александра, но когато попадат в беда, Макс идва на помощ…

По-късно от 14.50 ч. зрителите на NOVA ще проследят историята на Марло (носителката на Оскар Чарлийз Терон) – майка на три деца, включително новородено, която получава като подарък детегледачка за през нощта от брат си (Марк Дюплас). Първоначално тя се отнася скептично към това екстравагантно хрумване, но постепенно Марло изгражда уникална връзка с мъдрата, пълна с изненади и понякога предизвикателна млада бавачка на име Тъли (Макензи Дейвис).

Не пропускайте вълнуващите развръзки в „Макс 2“ и „Тъли“ този следобед по NOVA.