Гледайте вълнуващите екранизации от 14 ноември, събота и неделя, от 20.00 ч.

Необикновено изживяване с филмова селекция от създадени по едни от най-добрите истории на успешни и обичани автори ще предложи DIEMA FAMILY през почивните дни. Начало на поредицата дават екранизациите на осем любими романа от авторката на бестселъри в жанра романтичен трилър – Нора Робъртс. Въздействащите романтични разкази с наелектризиращ сюжет зрителите ще могат да видят още от 14 ноември, всяка събота и неделя от 20.00 ч.

Забележителни резултати и ново предаване в ефира на NOVA

Хедър Локлиър и Джонатан Шек са звездите в адаптацията на романа "Смърт край Змийската река", с който стартира поредицата от романтични филми по книги тази събота от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY. В нея млада жена с травмиращо минало решава да потърси спокойствие в провинциално малко градче. След като опознава жителите – особено елегантния писател Броуди, тя решава да загърби всичко и да се установи за постоянно там, но не след дълго става неволен свидетел на убийство. Докато се опитва да помогне в разследването, поставя своя собствен живот в опасност.

В неделя от 20.00 ч. три отчуждени сестри ще се изправят пред предизвикателството да живеят заедно в продължение на една година, ако искат да наследят богатството на починалия си баща. Освен ранчо за двадесет милиона долара, Джек Мърси им завещава и много врагове. За Уила, Тес и Лили предстои ужаса от пролята кръв, но и опиянението на споделената любов. Целия разказ зрителите могат да видят във филма „Горчиво небе“.

Вълнуващи летни вечери с премиерния сериал „Приказка за Бодрум“ по DIEMA FAMILY

Селекцията продължава на 21 ноември, събота, с романтичния трилър „Стъпки от огън“. Сюжетът се върти около лудо влюбената Рийна, чието щастие бива бързо помрачено от недоброжелател, който се опитва да съсипе живота й. В екранизацията на „Брегът на тъмната вода“ на 22 ноември, неделя, Тори търси убежище от миналото в родния си град, но намирането на спокойствие и щастие се оказва още по-трудно за нея.

Заредени с романтика, драма, мистерия и увлекателен сюжет, тези завладяващи екранизации обещават романтични моменти – не пропускайте селекцията от филми по любими книги всяка събота и неделя от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.