Сега зрителите могат да спечелят и специални награди

След успешния старт на кампанията, събрала на едно място любими истории на световноизвестни автори, следващият уикенд зрителите на DIEMA FAMILY ще имат възможността да се насладят на екранизацията на още два вълнуващи романа от авторката на бестселъри в жанра романтичен трилър – Нора Робъртс.

В събота „Нора Робъртс: Далече на север” ще пренесе зрителите в градчето Лунаси в Аляска, където е последният пристан за полицая от Балтимор Нейт Бърк, станал свидетел на жестокото убийство на своя партньор. Приел да оглави полицейското управление в малкото градче, той се колебае дали е допуснал грешка, когато една неочаквана целувка под омагьосващото Северно сияние, ще го мотивира да остане поне още малко…

Романтични филми по любими книги всеки уикенд по DIEMA FAMILY

А в неделя предстои още една вълнуваща романтична история с мистериозен сюжет –„Нора Робъртс: Полунощ в стаята на сенките“. Какво кара адвокатът от Бостън Дилън Фитцджералд да зареже кантората си и да замине да живее в потънала в паяжини къща край блатата на Луизиана. Легенда ли са разказите за духове, обитаващи величествения имот? И кой ще му помогне да разкрие мрачните тайни от миналото?

Всички почитатели на романтичните и мистериозни истории, могат да спечелят страхотни награди като участват в играта на Facebook страницата на DIEMA FAMILY от 23 ноември до 6 декември.

Te трябва да споделят любим цитат от книга под поста в страницата на канала във Facebook, като така си осигуряват шанс да са сред десетима късметлии, които ще спечелят комплект три книги на световноизвестната американска писателка Нора Робъртс.

Пълните условия за играта може да прочетете тук: https://bit.ly/39baIyS

Не пропускайте селекцията от филми по любими книги всяка събота и неделя от 20.00 ч.