Гледайте „Супер приятели“ от 13.00 ч. и „Сутрешен блок“ от 14.50 ч.

Забавен съботен следобед очаква зрителите на NOVA. Приключенската лента „Супер приятели“ ще ги запознае с Бъдърбол, Мъдбъд, Б-Дог, Буда и Роузбъд – четири говорещи кутрета, които живеят във Фърнфийлд Фармс. Един ден те случайно откривата мистериозни пръстени, които придават на всеки от тях уникална суперсила. С помощта на своите свръхестествени способности, те се впускат да спасят видоизменящ се злосторник от космоса, който застрашава планетата. Ще успеят ли да опазят своите супергеройски самоличности в тайна и да спасят планетата?

По-късно от 14.50 ч. романтичната комедия „Сутрешен блок“ ще ни пренесе в света на телевизионната продуцентка Беки Фулър (Рейчъл МакАдамс). След като е уволнена от местна новинарска програма, нейната кариера, както и любовния й живот, е в задънена улица. Започвайки работа в „Денят започва“ – сутрешният блок с най-нисък рейтинг в страната, Беки прави опит да съживи програмата, наемайки легендарния ТВ водещ Майк Поумрой (Харисън Форд).

Известният водещ обаче отказва да води акцентите в предаването, като оставя сама ко-водещата Колийн Пек. Бивша кралица на красотата и дългогодишен водещ на сутрешни предавания, Колийн е повече от щастлива на работното си място. Пререканията с опърничавия Майк започват първо извън кадър, а после избухват с пълна сила и на живо в ефир. Междувременно любовният живот на Беки добива нови измерения заради връзката й с колегата Адам Бенет (Патрик Уилсън). Тя ще бъде изправена пред голямо изпитание, за да спаси връзката си, своята репутация, работата си и разбира се, самото предаване.

Не пропускайте „Супер приятели“ от 13.00 ч. и „Сутрешен блок“ от 14.50 ч.