Гледайте „Вълшебна Коледа“ от 12.30 ч. и „Любов на леда“ от 14.15 ч.

Вълнуващ неделен следобед очаква зрителите на NOVA. От 12.30 ч. романтичната лента „Вълшебна Коледа“ ще разкаже историята на група ентусиасти от различни краища на света, която ще се закълне да участва активно в различни празнични събития. В главните роли влизат Джош Кели, Ники Уелън, Никол Галисия, Майкъл Когнейта и др.

Двама от тези ентусиасти – Моли и Джеърд откриват, че са попаднали в коледната атмосфера на отдалечено ранчо при пристигане на поредната си празнична дестинация. Останали без възможни полети обратно до дома до края на коледните празници, групата решава да остане в ранчото. Коледната атмосфера постепенно разтапя сърцата им, за да може да разцъфти любовта. 

По-късно от 14.15 ч. Джули Берман пък ще срещне неподозирани емоции в романтичния филм „Любов на леда“. Актрисата влиза в ролята на 27-годишната бивша състезателка по фигурно пързаляне Емили Джеймс, която се счита за реликва в света на спорта. Всичко това обаче ще се промени, когато младият треньор Спенсър Патерсън (в ролята Андрю Уолкър) вижда в нея голям потенциал и ще опита да възстанови славата, която тя е имала. Любовта им към леда обаче може да прерасне в нещо повече...

Не пропускайте „Вълшебна Коледа“ от 12.30 ч. и „Любов на леда“ от 14.15 ч.