Гледайте кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Впечатляващ финал на семейната коледна седмица очаква зрителите на „Черешката на тортата“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Известният футболен рефер Любе Спасов и съпругата му Дафинка ще посрещнат своите звездни гости в уютния си, подреден и пълен със скъпи спомени дом.

Операция „пуйка“ с Василена Винченцо и шеф Калоян в „Черешката на тортата“

Менюто, което са избрали да приготвят, включва разядки от български червени печени чушки с олио и чесън и чушки бюрек, салата от розови домати с моцарела, салата микс от зеленчуци, основното ще бъде пълнена пуйка с кисело зеле и ориз, а десертите ще бъдат два – любимият сладкиш на Людмила Живкова и апетитен баварски крем. Любе и Дафинка няма да пропуснат и вегетарианците в компанията, за които ще подготвят специално вегетарианско ястие с цяло изобилие от зеленчуци.

Опасна кулинарна комбина – Мистър и Мисис Сано в „Черешката на тортата“

Любопитен факт е, че семейство Спасови, известни с щурите си купони, за първи път влизат да готвят заедно в кухнята. Как ще се прави Любе със сериозното кулинарно предизвикателство, което му предстои, какви изненади е подготвило семейството за своите гости, коя двойка ще получи най-много точки и ще грабне плакета в „Черешката на тортата“, гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалната му Facebook страница.