Гледайте „Запази последния танц 2“ от 13.00 ч. и „Ани“ от 15.00 ч. тази събота по NOVA

Тази събота от 13.00 ч. по NOVA Жаклин Бизе и Изабел Мико ще влязат в драматичен сблъсък в музикалния филм „Запази последния танц 2”. Лентата е продължение на хитовия филм „Запази последния танц”, но този път режисурата е поверена на Дейвид Петрарка, а главната роля – на Изабел Мико. Изборът на водеща актриса не е случаен, тъй като Изабел е професионална балерина, преди да се отдаде на актьорската професия. Въпреки тези промени, историята отново се базира на образите на Дуейн Адлър и проследява какво се е случило с главната героиня Сара Джонсън след края на първия филм от поредицата.

„Запази последния танц 2” намира Сара Джонсън в преследване на нейните артистични мечти в Джулиард. С помощта на нейния ментор Моник Делакроа (Жаклин Бизе) тя започва да напредва в обучението си. Но Моник е изключително взискателна към Сара и я тласка към изтощение с постоянни тренировки. Междувременно Сара открива музикант, който запалва страстта ѝ към хип-хоп танците, и започва да се пита дали трябва да продължава с балетните репетиции.

Забавният киноследобед по NOVA продължава с комедията „Ани“ от 15.00 ч., в която главната роля е поверена на холивудската звезда Камерън Диас. В нея ще видим майсторското й превъплъщение в злата настойничка Мис Ханиган и ще проследим историята на едно бедно сираче, което по стечение на обстоятелствата живее в дома й.

Филмът разказва за бизнес магната и кандидат за кмет на Ню Йорк Бенджамин Стакс (Джейми Фокс), който не таи особено добри чувства към бедните, но внезапно решава да приюти сирачето Ани, изоставено от родителите си като бебе и живяло със злата си настойничка Мис Ханиган. Каква ще бъде развръзката на тази вълнуваща история, вижте от 15.00 ч. по NOVA.

Не пропускайте комедийните ленти „Запази последния танц 2“ от 13.00 ч. и „Ани“ от 15.00 ч. по NOVA.