Осем родни звезди влизат отново в музикалното предизвикателство през февруари

Любимото шоу за преобразявания „Като две капки вода“ предизвиква едни от най-атрактивните си участници от предходните сезони да влязат отново в музикалното приключение в сезон 9 – All Stars. Звездите от родния шоу бизнес ще се впуснат за втори път в своеобразната надпревара на 22 февруари по NOVA.

Кои са участниците в девети сезон на "Като две капки вода" - All Stars (ГАЛЕРИЯ)

На сцената на „Като две капки вода“ ще се завърнат AZIS, Софи Маринова, Фики Стораро, Михаела Маринова, Рафи Бохосян, Милица Гладнишка, Къци Вапцаров и Поли Генова. След майсторските им превъплъщения в различни образи в изминалите сезони на предаването, те ще дадат всичко от себе си, за да се справят с новите предизвикателства още по-впечатляващо. Всеки от тях ще бъде готов на всичко, за да спечели за пореден път сърцата и усмивките на зрителите с имитациите си.

„Като две капки вода” сезон 9 – Аll Stars събира едни от най-атрактивните участници в историята на шоуто

 

 

„След като направихме подбора, както винаги имахме предварителни срещи с всички участници и признавам досега никога не съм се смял толкова. Всички са супер забавни и мотивирани да надскочат себе си и да се справят още по-блестящо с всякакво преобразяване. Това е гаранция за един исторически сезон“, сподели Влади Априлов, главен сценарист на „Като две капки вода“.

Какви образи ще отреди бутонът на AZIS, Софи Маринова, Фики Стораро, Михаела Маринова, Рафи Бохосян, Милица Гладнишка, Къци Вапцаров и Поли Генова?

Какви изненади са подготвили те и колко оспорвана ще бъде надпреварата? – зрителите ще разберат на 22 февруари от 20:00 ч. по NOVA.  

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.