Звездното трио отново ще оценява шеметни преобразявания и актьорски талант

Хилда Казасян, Фънки и Юлиан Вергов ще заемат отново позициите на жури в “Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars. Триото, което и миналата година имаше тежката задача да дава оценки на преобразяванията на всеки участник, ще заеме местата на журиращата маса от 22 февруари в 20:00 ч. по NOVA.

Амбициозна програма и много изненади тази пролет по NOVA

След като Хилда Казасян и Фънки се превърнаха в незаменима част от журито на любимото шоу, през изминалия сезон звездният екип беше допълнен от обичания актьор Юлиан Вергов. В продължение на няколко месеца тримата даваха експертната си и забавна оценка за изпълненията на участниците и не спираха да носят усмивки на зрителите. Тази година тяхната задача става още по-трудна, тъй като ще видят едни от най-добрите звезди-имитатори в предаването досега – Фики Стораро, AZIS, Софи Маринова, Михаела Маринова, Къци Вапцаров, Рафи Бохосян, Поли Генова и Милица Гладнишка.

Васил Василев-Зуека – за новия сезон на „Като две капки вода“ – All Stars

„Като две капки вода“ е спектакъл, приключение, което започва всеки път с настаняването ни на журиращите места! Тази година ще видим отново едни от най-запомнящите се участници – всеки един от тях има появи на сцената, които никога няма да забравим. Невероятно е как шоуто ме провокира, разсмива и изненадва. Толкова съм щастлива, че ще изживеем отново толкова истинско и вълнуващо приключение!“, сподели Хилда Казасян за предстоящия сезон на шоуто.

Ще бъде ли журито благосклонно или по-строго към едни от най-атрактивните участници? Ще се затруднят ли с оценките Хилда, Фънки и Юлиан повече от обичайното? Какви образи ще се паднат на звездите и кой ще заплени сърцата на оценяващите? – ще разберете от 22 февруари в 20:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.