Хитовото семейно риалити събра пред екраните близо два милиона зрители

Със забележителни резултати стартира пролетният телевизионен сезон за NOVA тази събота с втория сезон на риалити формата „Един за друг“. От цялата телевизионна аудитория в съботната вечер, 1,87 милиона зрители са гледали част от изпитанията на влюбените двойки. Най-романтичното предаване предизвика интереса на почти 39% от всички зрители в активна възраст (18-49 г.). В първите минути на съботния епизод, пред екраните на NOVA застават около 27% от зрителите в активна възраст. С напредването на епизода аудиторията нараства главоломно, като в края на предаването NOVA e безспорен лидер с 50% от всички зрители в посочената целева група. По същото време, втората телевизия в класацията на най-гледаните телевизионни канали в страната е с почти 3 пъти по-нисък аудиторен дял:

Още по-високи са резултатите по време на втория епизод, излъчен в неделната вечер: над 1,93 милиона зрители са гледали част от предаването „Един за друг“, а аудиторният дял на NOVA нараства до над 40% сред зрителите в активна възраст.

Първите два епизода на новия сезон на „Един за друг“ се радват и на огромен онлайн интерес – само през уикенда, регистрираните гледания са близо 100 хиляди.

В следващия епизод на „Един за друг“ утре вечер двойките ще преминат през ново вълнуващо изпитание, което ще тества силата на отношенията им. Кавалерите ще трябва безстрашно да се катерят по висока стена, за да докажат, че помнят важните моменти от връзките си. Всяка грешка ще бъде фатална за техните нежни половинки, които ще дегустират неподозирани специалитети. Как ще се справят и кой ще грабне победата, гледайте във вторник в 21:00 ч. „Един за друг“.

Тази вечер в 20.00 ч. ефира на NOVA стартира новият девети сезон на шоуто за звездни преобразявания „Като две капки вода“ - All Stars. Сред другите дългоочаквани продукции през пролетния сезон са още сериалите „Отдел Издиране“, „Братя“, „All Inclusive”, „Откраднат живот: Финалът“.