Не пропускайте старта на „Откраднат живот: Финалът“ тази вечер от 20:00ч. по NOVA

Броени часове преди старта на „Откраднат живот: Финалът“, продуцентът Евтим Милошев и актрисата Марта Вачкова отправиха поглед към емблематични моменти от историята на хитовия сериал. По време на гостуване в "Здравей, България"  двамата представиха отражението на дългогодишния проект в сърцата на зрителите, екипа и неговите създатели. „Общо 507 епизода с включения предстоящ сезон, 1500 снимачни дни, 12 режисьора, 15 оператора, 26 сценариста със създадени над 20 000 сценарни страници. Това е творчески процес, който радва публиката, а цифрите са толкова внушителни, че едва ли самите ние бихме могли да ги подобрим. Винаги започваме проекти, които дават потенциал за нещо ново“, сподели развълнувано продуцентът на „Откраднат живот“. В разговора той добави, че сюжетните линии на финала ще бъдат затворени, а героите ще получат свобдата да заживеят в съзнанието на зрителите, така както пожелаят.

Моню Монев: За доц. Мазов предстоят много динамични обрати в „Откраднат живот: Финалът”

 

 

Двамата с Марта Вачкова признаха, че настроението на снимачната площадка е изключително емоционално, а актьорският състав не иска да се разделя с колегите, превърнали се в семейство.  „По време на последния снимачен цикъл Евтим е режисьор, а нашият титулярен режисьор Павел Веснаков - оператор. Ние не сме свикнали да виждаме Павел в това амплоа, но той е много запален. От друга страна, макар и Евтим да не ни режисира за първи път, се вижда как той иска да преживее цялата радост от разработването на сцените. Никой от нас не иска това да приключва!“, допълни Марта.  Актрисата сподели, че младото поколение не я познава като комедийна актриса и много повече я свързва с ролята на сестра Жекова. Именно това е най-дългият образ, на който посвещава време. Това дори се превръща в един споделен живот, в който двете се променят и учат една от друга.  

Неда Спасова за последния сезон на „Откраднат живот” и раздялата с екипа

Тази вечер от 20:00ч. по NOVA зрителите ще видят първите промени в „Св. Анастасия“. На директорското място ще се настани доцент Мазов, а доктор Тасев и Иво Фотев ще направят договорка с висока цена и неясни последствия. Още тази седмица зрителите ще видят и новите герои, представени от Алекс Сърчаджиева и Любо Нейков. Каква ще бъде ролята на семейство Димови в болницата? Кои ще бъдат новите интереси, които ще диктуват правилата? Как ще продължат любовните отношения в „Св. Анастасия“? – зрителите ще научат в „Откраднат живот: Финалът“.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY